Oplev golfparadiset på Langesø Golf Club

Langesø Golf Club er beliggende i et smukt, naturskønt område, som indbyder til at nyde den omgivende natur. Gæsterne kan glæde sig over de vidtstrakte, grønne områder, som omgiver golfbanen. Søen, som ligger centralt på anlægget, skaber en rolig og afslappende stemning. Langs banens ruter kan man beundre de høje, slanke træer og den farverige blomsterpragt, som pryder området. Overalt er der mulighed for at trække vejret dybt og lade sindet falde til ro i de smukke, naturlige omgivelser.

Udfordring for enhver spiller

Langesø Golf Club tilbyder en udfordrende bane, der tester selv de mest erfarne golfspillere. Banens kuperede terræn, strategisk placerede bunkere og velholdte greens kræver præcision og koncentration fra enhver spiller. Uanset dit handicap, vil du blive mødt af et spændende og varieret layout, der appellerer til både begyndere og elitespillere. Book din golfrunde på Langesø Golf Club og oplev udfordringen.

Nem online booking

Bookning af din tid på Langesø Golf Club er nemt og ligetil. Besøg find de bedste golfbaner her for at se priser og ledige tider, og book din runde direkte online. Vores brugervenlige bookingsystem gør det hurtigt og nemt at planlægge din golfoplevelse på Langesø. Så hvad venter du på? Book din tid i dag og oplev golfparadiset på Langesø Golf Club.

Priser og pakketilbud

Langesø Golf Club tilbyder attraktive pakketilbud, der gør det nemt at få en komplet golfoplevelse. Prisen for en greenfee starter fra 350 kr. for 18 huller. Der kan også købes pakker, der inkluderer overnatning og forplejning. Eksempelvis kan man få en 2-dages pakke med 2 x 18 huller golf, 1 overnatning og 2 x morgenmad for 1.395 kr. per person. For golfgrupper på mindst 4 personer er der særlige gruppetilbud, hvor prisen starter fra 1.195 kr. per person for 2 dages golf og 1 overnatning. Uanset hvilket tilbud man vælger, får man adgang til Langesøs fantastiske golfbaner og faciliteter til favorable priser.

Faciliteter i verdensklasse

Langesø Golf Club tilbyder faciliteter i verdensklasse, som giver gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Klubhuset er smukt designet og byder på en hyggelig lounge, hvor man kan slappe af efter en runde golf. Der er et veludstyret fitnesscenter, som giver mulighed for at holde sig i form mellem runderne. Derudover er der adgang til en velassorteret proshop, hvor man kan finde alt det nødvendige golfudstyr. Klubben tilbyder også professionel træning, så man kan få hjælp til at forbedre sit spil. Uanset om man er en erfaren golfer eller nybegynder, vil man finde alt, hvad man har brug for på Langesø Golf Club.

Professionel vejledning og træning

På Langesø Golf Club tilbyder vi professionel vejledning og træning til gæster i alle niveauer. Vores dygtige instruktører kan hjælpe dig med at forbedre din sving-teknik, udvikle din strategi på banen og give dig nyttige tips til at sænke dit handicap. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, vil du få stor værdi ud af vores individuelle træningsprogrammer, der er skræddersyet til dine behov. Vi sørger for, at du får den rette grundlæggende teknik på plads, så du kan nyde spillet endnu mere og opnå dine mål på banen.

Sociale aktiviteter og events

Langesø Golf Club tilbyder et bredt udvalg af sociale aktiviteter og events, der giver dig mulighed for at nyde golfsportens sociale aspekter. Klubben afholder jævnlige turneringer, hvor du kan konkurrere mod andre medlemmer og møde nye mennesker med samme interesse for golf. Derudover arrangerer klubben sociale arrangementer som f.eks. sommerfester, julefrokoster og golfrejser, hvor du kan hygge dig sammen med ligesindede. Uanset om du er til den sportslige udfordring eller de sociale oplevelser, vil du finde noget, der passer til dine ønsker på Langesø Golf Club.

Restauranten – smagsoplevelser i topklasse

Restaurantens menu tilbyder et bredt udvalg af lækre retter, der er skabt med fokus på friske, lokale råvarer. Her kan du nyde en lækker frokost eller middag i smukke omgivelser, mens du lader blikket glide ud over golfbanen. Køkkenchefen og hans team har skabt et menukort, der tilbyder noget for enhver smag – fra lette salater og sandwich til lækre hovedretter og desserter. Uanset om du er sulten efter en god runde golf eller blot ønsker at slappe af med en god frokost, så vil du finde noget, der tiltaler dine smagsløg på Langesø Golf Clubs restaurant.

Overnatning tæt på golfbanen

Langesø Golf Club tilbyder flere overnatningsmuligheder tæt på golfbanen, så du kan nyde din golfoplevelse fuldt ud. Vælg mellem at overnatte på det charmerende hotel på golfklubben eller i en af de hyggelige ferielejligheder, som ligger i umiddelbar nærhed. Uanset dit valg, vil du være tæt på golfbanens fantastiske faciliteter og have mulighed for at starte dagen med et spil, inden du nyder resten af dine aktiviteter.

Få din næste golfrunde booket i dag

Langesø Golf Club er et fantastisk sted at spille golf. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller en begynder, vil du finde udfordringer og muligheder, der passer til dit niveau. Vores bane er designet til at tilbyde en uforglemmelig golfoplevelse i smukke omgivelser. Bestil din næste golfrunde i dag og oplev det selv. Vi glæder os til at byde dig velkommen.