Tilbud!

Epic Anthem Pink Kuffert – Stor – 73 cm

Original price was: 1.399 kr..Current price is: 1.299 kr..

Rejse med stil og sikkerhed med Epic Anthem Pink kufferten. Hold styr på dit luggage med praktiske funktioner og en elegant, moderne stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110500680015118 Kategori:

Tag med på en episk rejse mod ukendte destinationer med Epic Anthem Pink kufferten. Denne fantastiske kuffert er ikke bare en kuffert – den er din trofaste følgesvend, der hjælper dig med at opbevare og transportere dine ejendele sikkert og stilfuldt.

Med en imponerende størrelse på 73 cm er denne kuffert ideel til længere rejser, hvor du har brug for at pakke alt det, du har brug for, og måske endda lidt ekstra til de uforudsete smuthuller undervejs. Med en volumen på imponerende 105-117 liter er der masser af plads til tøj, sko, toiletartikler og alt det, du ellers vil have med på din rejse.

Epic Anthem Pink kufferten er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Den smukke lyserøde farve skiller sig ud på bagagebåndet og får dig til at skille dig ud i mængden. Kuffertens robuste konstruktion og holdbare materialer sikrer, at dine ting forbliver beskyttet mod stød og slag under transporten.

Med praktiske funktioner som 4 dobbelthjul, teleskophåndtag og bærehåndtag på toppen og siden er kufferten nem at manøvrere og transportere, uanset hvor du skal hen. Den indvendige opdeling i rum og stropper gør det let at holde styr på dine ejendele og forhindrer, at de bliver krøllet under rejsen.

Tag kontrol over din rejseoplevelse med Epic Anthem Pink kufferten – en pålidelig rejsemakker, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed på en enestående måde. Lad din eventyrlyst guide dig, mens du udforsker verden med lethed og elegance med denne fantastiske kuffert ved din side. Gør dig klar til at tage imod nye eventyr og opleve verden på en helt ny måde med Epic Anthem Pink kufferten ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epic Anthem Pink Kuffert – Stor – 73 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.