Tilbud!
,

Epic Phantom SL Passion Pink Kuffert – Stor – 76 cm

Original price was: 1.799 kr..Current price is: 1.169 kr..

Rejs med stil med den ultralette og slidstærke Epic Phantom SL Passion Pink kuffert. Ideel til modebevidste rejsende, der værdsætter kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110501988860611 Kategorier: ,

Forestil dig at have den ultimative rejseoplevelse med den fantastiske Epic Phantom SL Passion Pink kuffert i størrelsen stor. Med sine imponerende 76 cm i højden er denne kuffert designet til at imponere og gøre dine rejser endnu mere spektakulære.

Denne smukke kuffert fanger straks øjet med sin livlige passion pink farve, som skiller sig ud blandt mængden og giver dig en fornemmelse af stil og elegance. Ikke nok med det visuelle aspekt, denne kuffert er også utroligt funktionel og holdbar, hvilket gør den til den perfekte rejsepartner.

Med en rummelighed på 95 liter har du masser af plads til at pakke alt, du har brug for til din rejse, og med en vægt på kun 3,8 kg behøver du ikke bekymre dig om at overskride vægtgrænserne. Kufferten har praktiske håndtag på toppen og siden, samt fire drejelige hjul, der gør det nemt at trække den med dig gennem lufthavne og på ujævne overflader.

Denne Epic Phantom SL kuffert er skabt med fokus på kvalitet og design, så du kan føle dig sikker på, at dine ejendele er godt beskyttet under rejsen. Uanset om du skal på en weekend getaway eller en længere ferie, vil denne kuffert være din trofaste ledsager og give dig den ultimative rejseoplevelse.

Så lad dig forføre af den passionerede pink farve og den luksuriøse kvalitet, denne kuffert repræsenterer. Gør dine rejser endnu mere mindeværdige med Epic Phantom SL Passion Pink kufferten – en investering i både stil og funktionalitet. Opnå nye højder med Epic Phantom SL kufferten og oplev en verden af rejsemuligheder, som du aldrig før har oplevet. Embrace the extraordinary.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Epic Phantom SL Passion Pink Kuffert – Stor – 76 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.